Türk şirketleri Hamburg Turizm Fuarı’nda boy gösteriyor

Türk şirketleri Hamburg Turizm Fuarı’nda boy gösteriyor Turizm sektöründen oteller, seyahat acenteleri, tur operatörlerinin yanı sıra karavan üreticileri, kamp ekipmanı sağlayıcıları ve diğer ilgili endüstri temsilcileri, yenilikleri ve trendleri sergilemek için fuarda yerlerini aldılar. Hamburg Turizm ve Karavan Fuarı’na bu yıl Türkiye’nin Antalya bölgesinden 14 şirket katılırken, stantlara olan ilgi, Türk turizm sektörünün uluslararası alanda...

Türk şirketleri Hamburg Turizm Fuarı’nda boy gösteriyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk şirketleri Hamburg Turizm Fuarı’nda boy gösteriyor

Turizm sektöründen oteller, seyahat acenteleri, tur operatörlerinin yanı sıra karavan üreticileri, kamp ekipmanı sağlayıcıları ve diğer ilgili endüstri temsilcileri, yenilikleri ve trendleri sergilemek için fuarda yerlerini aldılar. Hamburg Turizm ve Karavan Fuarı’na bu yıl Türkiye’nin Antalya bölgesinden 14 şirket katılırken, stantlara olan ilgi, Türk turizm sektörünün uluslararası alanda da etkili bir aktör olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara ve Hamburg Ticaret Ataşesi Yıldız Onur, Türk şirketlerinin ürün ve hizmetlerini Almanya pazarına tanıtmak ve iş bağlantıları kurmak için önemli bir platform olan fuarda stantları gezerek Türk şirketlerinin temsilcileriyle buluştu. Ataşe Onur, Stuttgart, Münih, Hamburg ve Zürih fuarlarına katılan Türk firmalarına olan yoğun ilginin sevindirici olduğunu dile getirdi. Fuara Antalya bölgesinden Coral Group Hotels, The Diamond Hotels, Side Story Hotels, Ali Bey Hotels, Royal Group Hotels, ATG Hotels & Selectum Hotels, TIE Royal Enfield Rehberli Motosiklet Turları Şirketi, Crystal ve Nirvana otelleri üst şirketi KHG Kilit Hospitality Group, Sunis Hotels, Aydınbey Group Hotels, Miramare Hotels ve İstanbul’dan Temsa Motorlı Araçlar Şirketi katıldı.

2024’DE ALMANYA PAZARINDAN CİDDİ MÜŞTERİ ARTIŞI VAR
KHG Kilit Hospitality Group Avrupa Marketing Sorumlusu Kerem Sertbaşlı fuarların, son tüketiciye ulaşabilecekleri önemli platformlar olduğunu ifade ederek, “Almanya ve diğer Avrupa ülkelerindeki fuarlara yoğun şekilde katılmaya çalışıyoruz. Cyrstal ve Niirvana oteller olarak toplam 20 binin üstünde yatak kapasitesi olan oteller zinciriyiz. 2023 iyi geçti ve 2024’den de umutluyuz” dedi. Ali Bey Hotels Satış Pazarlama Müdürü Cenk Korkmaz, “Sürekli gelen misafirlerimizin oranı yüzde 50’lerde ve biz de fuarlar vesilesiyle hem sürekli gelen misafirlerimizle hem de potansiyel misafirlerimizle bir araya gelebiliyoruz” şeklinde konuştu. Royal Group Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Barut, Almanya’nın kuzey bölgesinden ciddi bir müşteri potansiyelleri olduğuna dikkat çekerken, “Geçen senenin bu dönemiyle karşılaştırdığımızda yaklaşık yüzde 40 oranında bir artış var. Alman pazarında yüzde 5 ila 8 oranında bir artış bekliyoruz” dedi.

TALEPLER, 2024 TURİZM SEZONUNUN CANLI GEÇECEĞİNİ GÖSTERİYOR
Selectum Otelleri Satış Pazarlama Müdürü İlhan Yalçın ise, “Şehir fuarları bizim için önemli. 2023 iyi geçti ve 2024’den beklentimiz büyük. Veriler de artış olduğunu gösteriyor. Alman pazarının hareketliliği yüksek seviyede” şeklinde konuştu. The Diamond Hotels İşletme Müdürü Hasan İlkaya ve şirket yönetim kurulu yardımcısı Ahsen Özden, “Türk turizmine elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Bu fuara Türk bayrağı altında katılım sağlamak bizim için ayrıca onur verici. 2024’de şimdiden daha hareketli geçecek ve 2023’ü geçecek” dediler. Side Story Hotels Genel Müdürü Yusuf Cin, fuarda halkla birebir görüşerek kendilerini daha iyi anlatabildiklerini söyleyerek, “Müşteri otelle ilgili tüm bilgileri birinci ağızdan alabiliyor. Şu ana kadar gelen rezervasyon ve taleplere baktığımızda 2024 turizminin çok yoğun geçeceğini görebiliyoruz” şeklinde konuştu. Adalya Hotels adına konuşan Tuğba Uçak ise, “Misafirlerimizin yaklaşık yüzde 90’ı Almanya’dan geldiği için bu fuar bizim için çok önemli. Dolayısıyla beklentilerimiz de yüksek” dedi.

Türk şirketleri Hamburg Turizm Fuarı’nda boy gösteriyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.